Babagan Kita

Mesin Precision Shengshuo (Changzhou) Co.Ltd. anggota CCFA (CHINA CHEMICAL FIBER ASSOCIATION), panyedhiya solusi bolongan mikro mikro paling misuwur, dununge ing Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Nasional Kota Changzhou, Provinsi Jiangsu, sing duwe spesialisasi ing bidang manufaktur, teknologi R&D lan aplikasi komponen muter ing babagan industri serat kimia.

Umume fasilitas diimpor saka Jerman, Swiss, Amerika lan Jepang, sajrone pirang-pirang taun, kita duwe teknologi sing misuwur ing jagad babagan R&D lan pabrik babagan bolongan mirco lan lapangan bolongan ultra mikro, kajaba kita wis nggawe lingkaran sing saleh mekanisme aplikasi, cadangan

  • Shengshuo Precision Machinery (Changzhou) Co.Ltd

PAWARTA

news

PRODUK TERBARU