Hubungi Kita

MESIN PRESISI SHENG SHUO (CHANGZHOU) CO., LTD

Alamat

No. 125 Zhengda Road, Lucheng Street, Distrik Wujin Changzhou City Jiangsu Propinsi PRC

Telpon

Sales: 0086-15861889299

Dhukungan: 0086-15380093618

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita